Medxplore har i en årrekke levert 3d animasjoner og illustrasjoner til medisinske formål. Visuelt opplæringsmateriale har vært en stor del av våre leveranser hvor pedagogisk tankegang har vært i høysetet. Dette har gitt oss god erfaring og forståelse for feltet og vi har av den grunn blitt dyktige og effektive på det vi gjør. Gjennom vårt netverk skalerer vi vårt team etter behov og er derfor veldig konkuransedyktige på pris. Vi vet hva som skal til for å produsere visualisering av høy kvalitet.

Jan Helge Lillebo

Jan Helge Lillebo

Styreleder og CEO

Jan Helge er selskapets gründer. Han var en av de første i Europa med lansering av e-læring på 90-tallet. De siste 15 årene har han forsket og prøvd ut nye metoder og teknologi for å øke utbyttet av video i kommunikasjon og læring.

Espen Moe Pettersen

Espen Moe Pettersen

Design & kommunikasjon, CIO

Espen er selskapets kreative sjel og har en Bachelor of Arts i 3D Computer Animation. Over 15 års erfaring med 3d har gitt Espen innsikt i hvordan mediumet kan brukes for å fokusere på det som er viktig. Som Art Director har han fått erfaring i prosjektledelse og styring.